Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Sportlovsaktiviteter i parken

Det blir en fartfylld sportlovsvecka i parken med både skridskoskola med roliga lekar på isbanan och take-away-odling i Odla i Parken.

Friluftsfrämjandet aktiviteter måndag-fredag kl 10-15 där ni tillsammans finslipar skridskotekniken genom roliga övningar. Skridskoutlåningen är öppen kl 10-16, där kan ni låna skridskor och hjälm gratis! Isbanan är öppen kl 10-21.

I parkens egna stadsodling, Odla i Parken, är Växtvärket på plats tisdag och torsdag kl 12-15. Tillsammans bygger ni insektshotell, gör fågelmat och fågelmatshållare. Dessutom är det take-away-odling med krukmakare!

Vi ses i parken!