Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Cabaret Candy Club

”Glitter + glamour + oförskämdhet – det är den magiska ekvationen av årets feel good-show ”Ohlala!”.

”Oh la la” är en fransk twist på verkligheten, en cabaret som gör det provocerande lekfullt och det förbjudna elektrifierande! Lämna era bekymmer utanför, släpp loss och förundras i en sexig berg- och dalbana full av sensationell akrobatik och hits från dåtid till nutid.

Kombinationen av utsökt meny och artisteri i världsklass är vårt kännetecken. Låt er värld förvandlas och gränsen mellan dröm och verklighet suddas ut. Förundras över artisternas gnistrande närvaro och husbandets musikkavalkad, akrobater som utmanar vår uppfattning om vad den mänskliga kroppen klarar och vår berömda Albin Ganovic som dekorerar er vardag med fjädrar och paljetter.

Glitter, glamour och oförskämdhet är Cabaret Candy Clubs DNA. Detta gör ”Oh la la” till ett kraftfullt motgift mot dysterhet och jantelagen. Givetvis tillgängligt utan recept, allt ni behöver är en biljett.

Missa inte Cabaret Candy Club: Sveriges regerande show-upplevelse på Moriskan. Mer information om eventet hittar ni här!