Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Veckans besökare

Vi fångade Malmöbon Karin Bäckman Berg som var på besök i Folkets Park, för att ställa några frågor om vad hon tycker om parken.

Namn: Karin Bäckman Berg
Ålder: 28 år
Bor: Möllevången i Malmö

Varför är du på besök i Folkets Park?
Jag är på väg till Nobeltorget för att träffa en vän och eftersom jag bor på Möllevången blir det naturligt att ta vägen genom parken.

Vad tycker du om Folkets Park?
Jag tycker väldigt mycket om parken och är här ofta, speciellt på Far i Hatten. Jag gillar att det händer så mycket, att det är så många arrangemang, konserter och aktiviteter. Det finns alltid något att göra här! Årets favorit var Street Food Malmö, det var riktigt bra. Och jag gillade när ni körde stand-up vid Blodboken på sommarkvällarna förra året.

Vad gillar du mest med parken?
Att den alltid är öppen för alla och att det finns något för alla att göra här. När det är sol på sommaren är det guld att hänga med vännerna på gräsmattorna.

Berätta om ett minne från Folkets Park.
Jag har så många minnen från parken att det är svårt att berätta bara en sak, men när jag tänker på Folkets Park så tänker jag på soliga kvällar, god mat och mycket skratt.