Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Pride Park 2017

I helgen gick Pride Park 2017 av stapeln och vilken succé det var! Tusentals människor klädda i regnbågens alla färger firade, sjöng, dansade och hängde med nära och kära i Folkets Park under årets Pride-firande. 

 

Pride Park invigdes på fredagen med clowner, dansföreställningar, utställare och underhållning på stora scenen med bland annat Martin Rolinski och Basic Element. På lördagen bjöds det på Dragshow och på söndagen tågade Pride-paraden från Stortorget till Pride Park och slog det tidigare rekordet i antal deltagare. Vilken helg, vilken fest, tack till alla som var här och firade med oss!